8 чоловічих звичок, які значно полегшують їм життя. Жінки — мотайте на вус

Щоб здаватися сильнішими, жінки посилено вчаться, пробують себе в бізнесі та завжди знаходять шляхи ідеального виконання всіх справ. І навіть з усім цим, життєвий уклад чоловіків може знадобитися не одній панянці та значно полегшити їй життя.

Тутка вірить, що чоловіки та жінки можуть багато чого навчити одне одного. Та сьогодні зосередимося на рисах, які слабшій статі вартувало б перейняти від сильнішої.

1. Шукати красу в дзеркалі

жінки

На жаль, багато жінок, коли дивляться на себе в дзеркало, стають такими самокритичними. Натомість чоловіки ледь помічають зміни в зовнішності. Якщо ви вважаєте, що чоловіки — страшні самолюби, то це не так. Просто жінки, коли крутяться перед дзеркалом та знаходять всі недосконалості — прищі, зморшки, сиве волосся та макіяж, який треба підправити, а чоловіки дивляться на себе із захопленням — і самим собі подобаються.

  • “Дуже мало (чоловіків), дивлячись на себе в дзеркало, намагаються укріпити свою самооцінку”.
  • “Наприкінці тижня ви дивитеся на себе в дзеркало та милуєтесь прогресом, хвалите себе, голубите своє его”.
  • “Станьте перед дзеркалом і дивіться на себе доти, поки не скажете: Я маю гарний вигляд”.

Чого це може навчити жінок: в дзеркалі побачте свою красу, а не недоліки. Так ви станете менш вимогливими до своєї зовнішності.

2. Легше сприймають розірвання стосунків

жінки

Якщо мова заходить за розірвання стосунків, жінки намагаються знайти більше виправдань тому, чому ж так сталося. У багатьох кінострічках схожий сценарій висвітлюється приблизно однаково: після розлучення пари хлопець іде розважатися з друзями, а дівчина напихається морозивом чи телефоном плачеться подружці чи сестрі.

  • “Коли доходить до розлук, я, як хлопець, нагадую собі про власні кордони та зобов’язання, і якщо я не знайшов їх з тією дівчиною, то я просто трачу свій дорогоцінний час, згадуючи про неї”.
  • “Найперше — підіть у спортзал, потренуйтеся. Так ваша впевненість в собі зросте, з’явиться наснага надалі працювати над своєю метою”.
  • “Будьте завжди чимось зайняті. Чим більш зайнятою буде голова, тим менше ви будете думати (про колишню). Поставте перед собою мету та йдіть до неї. І знаєте що — ви почнете любити та цінувати себе більше, ніж робили до цього”.

Чого це може навчити жінок: Навіть після розлуки з коханим — беріть себе в руки та ідіть вперед!

3. Практика “чим менше — тим краще”

Так вже склалося, що ванна жінок кардинально відрізняється від чоловічої. Стереотипна картинка жіночого безладу: забитий злив умивальника та розкидані усюди засоби для краси. А якщо у вас таке засилля баночок та скляночок, то спробуй згадай і розберися, що з того до чого застосовувати та коли закінчується його строк придатності. І не забувайте, що тепло та вологість з ванної негативно впливають на б’юті-продукти.

А погляньмо на чоловічу ванну: чиста, охайна, мінімум косметичних засобів.

  • “Мені досі незрозуміло, чому в жінок у ванній такий безлад”.
  • “Вона захаращує всю ванну, а на тебе свариться: “Ти сидіння унітазу не опустив”.

Що мають зрозуміти жінки, щоб зробити правильні висновки: стежити за чистотою зливу та умивальника й мінімізувати використання засобів для краси”.

Читайте також: 8 прихованих психологічних проблем людини, про які вам повідає безлад у неї вдома

4. Речі для них — просто речі

Хоча шафи й тріскають — жінки скаржаться, що не мають у що одягнутися. Як не дивно, та чоловіки не бояться експериментувати, поєднувати та комбінувати речі, які вони вже носили.

  • “Найперша чеснота чоловіків — одягати те, що ти вже одягав. Всім байдуже. А для жінок зовнішність така важлива”.
  • “Немає такого подвійного стандарту, що жінкам заборонено двічі носити однакову річ. Єдина людина, яка може за це її присоромити, — це інша жінка, тож якщо упередження і є, то запровадили їх самі жінки”.

Чого жінки можуть навчитися: навчіться мінімалізму в одязі — і вам, і гаманцю буде супер.

5. Не боятися висловити свою думку на роботі

чоловіки

Жінка часто боїться висловлювати свою думку в колективі, бо а) не хоче, щоб її неправильно зрозуміли та б) мовби чекає, що до розмови її мають запросити, — так фахівець Нел Мерліно описує робочу атмосферу. Чоловіки ж не бояться одразу казати те, що думають, не хвилюються, що про них скажуть інші, чи бояться чужого осуду — і це лише йде їм на користь.

  • “Чоловіки досить успішно вибудовують довірливі робочі стосунки, іноді знову й знову, та вселяють довіру тим, котрі з ними працюють”.
  • “Дуже очевидно, що чоловіки на роботі — більш впевнені в собі, надійні, вони не бояться сказати те, що думають. Жінки — ні”.

Чого варто навчитися жінкам: доведіть, що ви — лідерка, впевнена в собі людина на роботі! Тоді з вами завжди будуть хотіти порадитися та співпрацювати!

6. Під час пакування валізи легко обирають найбільш потрібний одяг

А ще жінки завжди беруть з собою стільки речей! Як засвідчило дослідження — на дві/третіх більше, аніж сильна стать, коли збираються в подорож. Тому не дивно, що приходиться переплачувати за додатковий багаж. Та і на це є своя причина.

Давно жінки носили пишні вбрання з дуже маленькими кишенями. Тож для додаткових речей їй була потрібна сумка. Помітили схожість?

  • “Я сам — за мінімалізм. А вам треба навчитися правильно пакувати валізу”.
  • “Сьогодні, вже з огляду на вік та мудрість, обходжуся однією парою джинсів. Ну хіба планується якийсь світський захід чи вечеря в ресторані”.

Що жінки можуть перейняти від чоловіків: простіше ставитися до речей та до організації відпустки.

7. Черпають сили в тиші

Тиша має багато образів. І якщо ви вважаєте, що тиша “позбавлена ресурсів”, це геть не так. Фахівці переконують, що вона може нас багато чому навчити. Якщо ми бачимо чоловіка, який перебуває в тиші, в нас одразу складається враження про нього як про сильну, владну особистість, яка знає, чого хоче в житті.

  • “Вони стоять в тиші не тому, що їм немає чого сказати, а тому, що не бачать потреби заповнювати повітря словами”.

Що жінкам можна зрозуміти з чоловічого прикладу: Важливо цінувати тишу, намагатися знайти хвилини спокою у своєму житті. Така практика допоможе нам очистити розум та впорядкувати думки.

8. Чоловіки розуміють, що неможливо завжди виконувати багато справ одразу

жінки

Жінок споконвіку цінують за те, що вони можуть виконувати кілька справ одночасно. Та чи дійсно це так? На жаль, вчені дослідили, що після такої мультизайнятості жінки перегоряють. І те ж саме дослідження переконує, що чоловікам також під силу мультизадачність, і не менш успішно, ніж жінкам. Цікаво, чи не так?

  • “Жінки найчастіше працюють у тих сферах, де поєднується кілька видів легшої роботи, а чоловіки зосереджуються на одній, фізично важчій, та виконують її досконало, повністю на ній зосереджуючись”.

Тому жінки — подумайте: у світі не живуть супергерої, які можуть виконати купу справ за один раз. Натомість робота, діти та хатні справи можна розподілити з розумом, щоб і тіло, і розум, і душа були в гармонії.

А чого іще чоловіки можуть навчити жінок? Котрий пункт вам найбільше сподобався, а який — найбільш збентежив?

За матеріалами

ТУТКА - Відпочивай корисно
8 чоловічих звичок, які значно полегшують їм життя. Жінки — мотайте на вус