Шукаєте кохання в Інтернеті? 9 порад, щоб не змарнувати час даремно

Онлайн-знайомства це вже не новина та багато людей знаходить свою другу половинку завдяки саме цим порадам. Чи реально знайти кохання в Інтернеті? Безумовно! Але перш ніж вдатися до рішучих дій, радимо ознайомитися з декількома рекомендаціями, які дозволять знайти гідного партнера та не витратити час даремно.

Поради для тих, хто шукає кохання в мережі

1. Подумайте про те, з ким хочете бути поруч. За бажання можете навіть скласти перелік тих рис, які вам подобаються в людях і які для вас абсолютно не припустимі. Це допоможе зорієнтуватися, хто саме є вашою цільовою аудиторією, і ви вже будете підсвідомо вибирати тих, з ким могли б побудувати стосунки.

2. Подумайте над власним образом. Не брешіть. Якщо насправді ви обожнюєте проводити вихідні вдома в затишній атмосфері, не варто демонструвати в мережі фото з вечірок, адже так ви привабите не тих чоловіків/жінок. І врахуйте, що фото має бути актуальним, а не десятирічної давності.

3. Пишіть про себе правду. При заповненні анкети та при листуванні з будь-яким потенційним партнером проявляйте щирість. Ніхто не любить обману. Якщо в житті ви — спокійна та розважлива людина, не варто в листуванні грати іншу роль.

знайти

Читайте також: 20+ осіб вирвалися з токсичних стосунків і розповідають, як не вляпатися так, як вони

4. Якщо вам сподобалася людина — напишіть їй відразу. Багато людей серед нас бояться проявляти ініціативу, часто це пов’язано зі страхом бути відкинутим. Але варто трохи поміркувати — що ви втрачаєте, якщо напишете самі? Абсолютно нічого, навпаки, можете лише набути.

5. Не затягуйте з листуванням і домовляйтеся про зустріч. Не бійтеся зробити крок вперед, а раптом людина, з якою ви спілкувалися в мережі в житті набагато краща.

6. Ви не можете подобатися всім. У кожного свої смаки та уподобання, не треба намагатися сподобатися всім без винятку. Відчувати симпатію чи антипатію до іншої людини — нормально. Вам же теж не можуть подобатися всі люди, хтось викликає у вас негативні емоції. Це — життя. Зрештою, вам не потрібно визнання мільйонів, ви шукаєте одну єдину людину, чи не так?

7. Будьте на позитиві та не будуйте ілюзій. Якщо вам сподобалося фото людини в мережі, і ви вже почали уявляти ваше весілля, народження дітей і щорічні поїздки за кордон, то ви будете сильно розчаровані, якщо цього не станеться. Не квапте події. Всьому свій час. Сприймайте будь-яку зустріч як новий і цікавий досвід.

8. Якщо вам щось цікаве — розкажіть про це. Не грайте роль шпигуна, якщо хочете дати людині питання — давайте. Будьте собою, не соромтеся прояснювати будь-які незрозумілі моменти, не будуйте припущень та нічого не ускладнюйте.

9. Не забувайте про безпеку. Реєструйтеся на перевірених сайтах знайомств, де діє система підтвердження профілів. Не викладайте незнайомцям відразу всю інформацію про себе, зустрічайтеся лише на нейтральній території, поки не зрозумієте, з якою саме людиною спілкуєтеся.

Багато людей завдяки онлайн-знайомствам знайшли справжню любов! Використовуйте ці рекомендації, а може вам теж пощастить.

За матеріалами

ТУТКА - Відпочивай корисно
Шукаєте кохання в Інтернеті? 9 порад, щоб не змарнувати час даремно