Американці звели будинки для безпритульних, але в них можна жити лише на певних умовах

Вимоги не найжорсткіші та абсолютно здійсненні. Влада Сан-Хосе таким чином хоче допомогти людям вирватися зі злиднів. Дати їм ще один шанс розпочати своє життя з білого аркуша.

Каліфорнія – один із найсонячніших і найбагатших штатів. Тут знаходиться Голлівуд та Кремнієва долина. Але, крім великої кількості багатих людей, тут дуже багато бідних.

Влада міста Сан-Хосе вирішила зменшити кількість безпритульних, збудувавши для них цілий житловий комплекс під назвою «Bridge Housing Community» (BHC). На нього з міського бюджету було витрачено триста тисяч доларів. BHC включає сорок невеликих будиночків і один великий, який виконує роль такого собі клубного будинку.

Читайте також: «Роблячи одну добру справу, ви допомагаєте собі». Розповідь про те, що добрі вчинки завжди винагороджуються

Ці будиночки справді дуже маленькі — лише сім квадратних метрів. Але окремо тут є ванна та душ, а також санвузол. Влітку прохолоду подарує встановлений у будиночку кондиціонер. Умови життя абсолютно прийнятні. Є меблі та постіль.

влада

У клубному будинку знаходиться їдальня, пральня, сушарка, комп’ютерний клас із виходом до всесвітньої павутини. Крім того, є кухня з усім необхідним начинням.

влада

За проживання у Bridge Housing Community плату не стягують. Понад те, всі харчі сюди привозять теж безплатно. Щоправда, щоб мати можливість тут оселитися, потрібно пройти відбір та погодитись виконувати певні вимоги.

влада

Жителі комплексу не повинні мати шкідливих звичок. Вони мають мати офіційну роботу. Крім того, після 22:00 заборонено покидати межі житлового комплексу. Зайти на його територію після цього часу також не вийде. Ночами приводити до себе гостей не можна.

Таким чином влада США хоче допомогти людям почати життя з чистого аркуша.

влада

Джерело

ТУТКА - Відпочивай корисно
Американці звели будинки для безпритульних, але в них можна жити лише на певних умовах