Список, який повинна знати кожна жінка — видрукуйте, щоб не загубити

Найкращі олії проти зморшків на обличчі

Зморшки з’являються у всіх жінок. Кожна з представниць прекрасної статі, якщо докладати зусиль, здатна зробити так, щоб цей час настав якомога пізніше. Для цього необов’язково купувати дорогий крем. Олії від зморшків на обличчі – прекрасне рішення.

Лляна олія

Це — найкраща олія від зморшків для жінок у віці. Якщо цей продукт використовувати постійно, то неглибокі зморшки не залишать навіть сліду, а овал обличчя підтягнеться. Важливо пам’ятати, що цей продукт не використовують навколо повік, його змивають через десять хвилин. Лляна олія корисна не лише для зовнішнього застосування. Вживайте дві десертні ложки вранці та ввечері — поліпшиться стан всієї шкіри.

Олія жожоба

Косметичні олії від зморшків здатні впоратися навіть зі шкірою, що в’яне. Унікальний склад продукту справді захоплює косметологів. Дуже цінна олія, вона здатна покращувати клітинний обмін, регенерувати шкірний покрив, повертати пружність навіть після травми. Помічниця для сухої шкіри, швидко поглинається, застосовується замість очищувальних засобів.

Олія какао

Цей продукт допомагає оновленню на клітинному рівні, захищає від несприятливих погодних умов. Його часто використовують замість поживного крему для обличчя. Найкращий час вживання – перед сном.

Читайте також: Як рисова вода допомагає японкам так молодо виглядати

Олія виноградної кісточки

Завдяки вмісту антиоксидантів живить шкіру, очищає пори від забруднень, перешкоджає утворенню зморшок. Її плюс криється в можливості використовувати для обличчя з жирною шкірою без добавок та інших складових.

олії

Кунжутна олія

Цей продукт дуже цінували ще в середні століття. У цього насіння є інша назва – сезам. Кунжут був одним із компонентів для виготовлення засобів «безсмертя». Концентрація корисних складників буквально вражає, тому варто вкрай обережно поставитися до нього. Неправильне використання може спровокувати розвиток алергічної реакції. Це найкраща олія від зморшків для жінок у віці, які мають «гусячі лапки». Підходить як заміна нічного крему від вікових змін шкіри. Не варто застосовувати, якщо є відкриті ранки, запальні процеси на обличчі, купероз.

Олія обліпихи

Цей продукт бореться з будь-якими зморшками. Вважається гіпоалергенним, успішно використовується навіть для дітей. Ще однією її унікальною перевагою є можливість глибокого проникнення, що успішно користується у косметологів.

Мигдалева олія

Цей засіб добре тримати завжди в аптечці. Завдяки тому, що під її впливом шкірні покриви прекрасно регенеруються, її застосовують для губ, п’ят, ліктів. Вона прекрасно бореться з віковими зморшками, підтягує проблемні місця. Цей компонент часто використовується замість основи для засобу, що застосовується навколо очей.

Рицинова олія

Якщо цей продукт використовувати щодня, то ефект не змусить на себе чекати. Її можна додавати як один з компонентів суміші, а також використовувати без добавок. Чудово живить шкіру, тому ідеально підійде тим, у кого сухість шкіри є однією з головних проблем.

Реп’яхова олія

Цю речовину сміливо можна віднести до категорії найкращі олії для обличчя від зморшків. Прекрасно впливає на шкіру будь-якого типу. Видаляє все зайве, шкідливе, навіть змертвілі частинки. Ще одним плюсом є можливість сприятливо впливати на сальні залози, допомагаючи їм відновитися і врегулювати роботу. Вона допомагає при проблемах з фурункулами, прищами, запальними процесами.

Олія ши

Виростає ця рослина в Африці, місцеві жителі називають її «Деревом життя». Саме так, з великої літери. Коли жінки шукають найкращі олії для обличчя від зморшків, варто звернути увагу на цей продукт. Основними його компонентами є тригліцериди. Організм відчуває безліч проблем, в тому числі зі шкірою, коли цих речовин недостатньо. Засіб прекрасно бореться проти зморшків, розтяжок.

Крім ефекту омолодження, ця речовина допомагає боротися з важкими дерматологічними недугами. Косметичні компанії використовують цей продукт в найефективніших, дорогих засобах. Але для отримання максимальної користі не обов’язково купувати дорогі креми, досить мати під рукою цей продукт в чистому вигляді.

Олія шипшини

У неї безліч переваг, як за складом, так за впливом на шкіру. Шипшина сприятливо впливає на клітини шкіри, завдяки глибокому проникненню. Через свої властивості цей продукт налагоджує внутрішньоклітинний обмін. Застосовується за призначенням, оскільки вона не підходить жирній шкірі чи будь-якій іншій, яка має проблеми хронічного характеру. Але продукт незмінний при сухості, в боротьбі з пігментними плямами, мішками навколо очей. Вона довела свою ефективність в згладжуванні рубців від прищів на обличчі.

Олія троянди

Цей компонент став прекрасним доповненням до масок, куди додається кілька крапель цього засобу. Здатна розгладжувати зморшки, вирівнювати шкіру. Прекрасно живить, наповнює корисними речовинами ніжні ділянки від шкіри навколо очей і до шиї, ділиться з нею цінними мікроелементами.

Олія волоського горіха

Цей продукт справді король серед згаданих олій. Унікальний склад і збалансованість засвоюється організмом людини повністю. Засіб не здатний завдати шкоди, допомагає усунути лише наявні проблеми. Ця рідина — прекрасний супутник всіх людей, які відпочивають влітку на морі. Завдяки його застосуванню засмага буде рівномірною без шкоди для шкіри.

Олії для шкіри навколо очей

Деякі види олій дуже «важкі» для шкіри під очима, тому варто дізнатися, які косметичні олії від зморшків допоможуть і виявляться здатні принести користь цій ділянці.

  • Кунжутна – з ніжністю доглядає за шкірою, не завдаючи шкоди, ділячись усіма своїми корисними властивостями. Наносити обережно, оскільки бувають алергічні реакції.
  • Оливкова – корисна шкірі навколо очей, ділячись фітогормонами, сповільнюючи старіння.
  • Рицинова – допоможе попрощатися з «гусячими лапками», набути здорового вигляду.
  • Олія жожоба – перешкоджає старінню, живить корисними елементами.

Ці компоненти можна застосовувати в чистому вигляді для шкіри навколо очей. Але є прекрасні рецепти, що допомагають створити гарний засіб, який збереже красу, використовуючи кілька компонентів.

Джерело: kolizhanka.com.ua

ТУТКА - Відпочивай корисно
Список, який повинна знати кожна жінка — видрукуйте, щоб не загубити