2021 рік Білого Металевого Бика: як вдало зустріти Новий рік та привабити тварину

2021 рік пройде під заступництвом Бика. Китайський гороскоп базується на 12-річному місячному циклі та має велике значення для китайців. Вони вірять, що знак, який керує роком, сильно впливає на долю та здоров’я всіх людей. Тому дуже важливо заручитися підтримкою китайського знаку та завоювати його довіру, щоб він допомагав людині у всіх починаннях.

Згідно з китайським східним календарем, кожен рік присвячений одній із дванадцяти тварин і одній зі стихій — Метал, Земля, Дерево, Вогонь та Вода. Також кожна тварина отримує свій колір. Порядок тварин по роках такий: Пацюк, Бик, Тигр, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака та Свиня.

Яка тварина керує у 2021 році

Бика

2021 рік буде роком Білого Металевого Бика. Китайці вірять, що тварина передає свої характерні ознаки рокові, в який вона керує. Знак гороскопу Бик наділений такими рисами, як рішучість, твердість, традиційність та працьовитість. Стихія Металу вирізняє його залізною волею, а білий колір — впевненістю в собі.

Читайте також: Яка ви нечисть за знаком Зодіаку: тонкий гумор астрологів не без долі правди

Коли почнеться Рік Бика за східним календарем

Китайський Новий рік святкують в ніч на другий молодий місяць після зимового сонцестояння. Новий рік в Китаї відзначають два тижні, щоб завоювати прихильність нового знаку. Наступного року Рік Бика відзначається з 12 лютого 2021 року до 30 січня 2022. Попередні роки Бика були у 2009, 1997, 1985, 1973, 1961 роках.

Яким буде рік Білого Металевого Бика

Наступний рік обіцяє бути спокійним, він пройде в роботі над собою. Бик любить чесних, відповідальних і працьовитих людей. Це впевнений в собі та спокійний знак, він не любить активність та зміни.

Перша половина року буде продуктивною, в цей час рекомендується приділити увагу своїй кар’єрі. У другій половині 2021 року займіться своїм здоров’ям і бережіть нерви — це час стресів.

Фінансовий прогноз на 2021 рік

2021 рік Білого Бика обіцяє стабільність у фінансах і успіх у бізнесі. Однак все залежить від вашої працьовитості. Бик не схвалює лінощів та легковажності. Чекати швидкого й легкого заробітку в цьому році не варто. Також не намагайтеся заробити нечесним шляхом, обманом і шахрайством — це може розгнівати Бика.

2021 рік буде вдалим для працівників фінансової, аграрної сфери, працівників сфери мистецтва, реклами та ЗМІ. Однак будь-які ризиковані кроки, кардинальні зміни персоналу та напрямків роботи, а також відкриття нових відділень в рік Бика може закінчитися невдачею.

Любовний гороскоп на 2021 рік

Білий Бик — дуже консервативний та відданий знак. Зради й легковажність в цьому році не призведуть ні до чого доброго. 2021 рік вважається вдалим для укладення шлюбу, спільного проживання та народження дітей.

Однак впускати у своє життя когось Бик не любить, цей знак досить потайний. Тому нові знайомства та закоханості в цьому році пройдуть з труднощами.

бика

Як зустрічати Новий Рік 2021

Зустрічати рік Бика найкраще вдома, в колі рідних і близьких людей. Галасливі вечірки та дискотеки Бику не до душі. На стіл найкраще подавати страви з овочів, м’ясо з картоплею, звичні новорічні салати, соління й консервацію. Для напою оберіть компот, морс, натуральний сік. Уникайте телятини та яловичини, оскільки це може образити Бика. Краще використовуйте інші види м’яса.

Щоб гідно зустріти Рік Бика, вибирайте одяг білих і світлих кольорів. Жінкам підійдуть легкі сукні, металеві прикраси та пояси, сріблясті сумочки й туфлі. Чоловіки можуть одягнути бежевий костюм і білу сорочку. Уникайте червоного кольору в одязі, щоб не розгнівати Бика.

Не забудьте також про прикраси самої ялинки. Символ року рекомендується прикрасити білими та синіми іграшками, фігурками тварин і шишок, золотистими й срібними вогниками. Від червоних іграшок краще відмовитися. Оптимальними прикрасами будуть будь-які іграшки у формі Бика.

Діти, народжені в рік Бика

Бик наділяє дитину такими рисами як слухняність та вихованість. Діти, народжені у 2021 році, будуть слухняними, самостійними, терплячими. Вони уникають скандалів і не бояться відповідальності.

Діти знака Бик вперті та твердолобі. Їм важко вчитися і запам’ятовувати нову інформацію. Вони рідко проявляють себе в мистецтві, але досягають успіхів у спорті.

За матеріалами: www.unian.ua

ТУТКА - Відпочивай корисно
2021 рік Білого Металевого Бика: як вдало зустріти Новий рік та привабити тварину