Маєте проблеми з печінкою? Запасайтеся лисичками

Лисички містять особливу речовину, яку не зносять жучки, черв’ячки та навіть гельмінти всіх видів. Тому ці гриби ніколи не бувають червиві. А завдяки цій речовині, ще й корисні для здоров’я. Ось як треба вживати лисички…

Лисички ніколи не бувають червивими. Все дуже просто – ці гриби містять речовину хіноманозу, яку ненавидять жучки, черв’ячки та навіть гельмінти всіх видів. Речовина ця примхлива, теплову обробку не витримує, руйнується при температурі 50 градусів. З лікувальною метою лисички треба вживати у вигляді сухого порошку, в капсулах або настоянці на горілці чи вині, радить народний цілитель Віктор Бабій.

лисички

Лисички мають протипухлинну та імуностимулювальну дію, допомагають при запальних захворюваннях, а вітаміну А в них у кілька разів більше, ніж у моркві.

Хіноманоза в лисичках – абсолютно натуральна речовина, що не викликає побічних дій і знищує паразитів і їх яйця. Друга активна речовина лисичок – ергостерол, яка ефективно впливає на ферменти печінки, її застосовують при очищенні печінки.

Читайте також: Чому жінкам треба їсти варену кукурудзу

Траметонолінова кислота успішно діє на віруси гепатиту.

Настоянка: 1 ст. ложку висушених і подрібнених на порошок лисичок залити 200 мл горілки. Настоювати 10 днів, щодня помішуючи. Не фільтрувати, перед вживанням збовтати й пити з осадом.

При паразитарних інвазіях – по 2 ч. ложки ввечері перед сном протягом 20 днів.

При захворюваннях печінки (ожирінні, гемангіомі, цирозі), підшлункової залози – по 1 ч. ложці щодня ввечері 3-4 місяці.

При гепатиті – по 1 ч. ложці вранці та ввечері протягом 4 місяців.

Для очищення печінки – по 2 ч. ложки ввечері 15 днів.

ТУТКА - Відпочивай корисно
Маєте проблеми з печінкою? Запасайтеся лисичками